Week 7 van de perfect challenge: Grattitude en terugblik.

Dit ging snel deze perfect challenge, dat we al aan week 7 zitten. Wegens vakantie in Frankrijk, heb ik nu tijd om erover te schrijven.

Grattitude of dankbaar zijn voor iets. Dit kan vanalles zijn van kleine dingen tot grote dingen. Ik ben vooral dankbaar dat we geluk hebben om gezond te zijn. Dat is toch mijn grootste angst om iets hebben. Dit komt ook door enkele jaren geleden, toen had ik geluk dat ik een bepaalde ziekte had overwonnen. Daarmee ben ik elke keer dankbaar dat mijn gezin gezond is.

Waar was ik dankbaar voor:

  • Jasper zei: Mama kom eens kijken in de tuin, hij liet aan onze vijvertje onze kikker tonen, die zit er vaak maar ik had hem nog niet gezien, dus ik was zo blij om de kikker eens te zien. Die zat lekker van de zon te genieten.
  • Ik haak graag en Jasper die waardeert dat. Onlangs haakte ik een kat voor hem. Toen hij aan slapen was, ging ik nog eens kijken naar de kindjes of ze sliepen en toen zag ik Jasper met zijn gehaakte kat slapen, vond ik zo lief en was ik vertederd.
  • Dat de kinderen lief samen spelen.
  • vakantie voorbereiden en vooral genoten van de camping in Frankrijk.
  • Robin speelt nu met een wieg waar ik in heb geslapen en zij heeft ook erin geslapen.
  • Moby , onze hond is al 12 jaar bij ons.
  • Mijn man heeft een mooie kleerkast gemaakt.
  • 19/8: Robin zei: het is een vrolijke dag.
  • Ok , soms is het niet altijd even gemakkelijk, ik heb ook stress… maar ik heb eten, een huis , man en kinderen , dieren en dat maakt mij een gelukkig mens.

Na al die weken, wat is mij het meeste bijgebleven.  Ik vond het leuk om andere te volgen en te lezen. En eindelijk te schrijven. Ik ben natuurlijk nog maar een beginner maar ik heb er al van genoten. Ik ga zeker verder schrijven.

Van alle challenges vond ik yoga het minste, eigelijk niet gedaan, wel bewuster omgegaan maar ik geef toe, yoga lag me niet.

Ik vond de opruimacties heel leuk. Ik heb zoveel opgeruimd (maar einde vakantie van de kids en er ligt weer rommel) maar er is wel veel weg. Bewust mijn gsm vaker weggelegd of gewoon niet meegenomen. Ik wil zeker minder op mijn gsm kijken, niet afhankelijk te zijn van het ‘ping’ geluidje van facebook of whatsapp. En lezen vond ik ook fijn, ga ik zeker terug inschakelen net als tekenen.

Wat is het geheim van het perfect leven?  Goede vraag natuurlijk. Ik heb vooral geleerd om te genieten, je weet nooit wat er kan gebeuren. En vooral met mensen optrekken die je naar boven halen en niet neer halen. Je kan nooit perfect zijn voor anderen. Trekt op met dingen, mensen die je goed laten voelen.

Zo dit was het , groetjes aan iedereen en tot een volgende uitdaging en dank je wel aan iedereen en Stephanie dank je voor de goede organisatie.

Liefs Stefanie en laat zeker weten hoe het bij jullie is gegaan.

En alle mamas, papas en kinderen , veel succes op 1 september. Hier gaat Robin naar het eerste leerjaar, in het frans en Jasper derde kleuterklas, de eerste keer zit hij niet samen met zijn zusje.

Advertenties

2 gedachtes over “Week 7 van de perfect challenge: Grattitude en terugblik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s