Challenge 4: een week zonder…

Al challenge 4 zeg en meteen de moeilijkste. Een week zonder iets waar je niet zonder kan. Ik ging deze uitdagingen aan:

  • overdag geen netflix of andere tv kijken.
  • overdag gsm boven laten en niet op instagram plaatsen en whatsappen. Ik wilde minder op mijn gsm kijken. En ja ook niet de hele tijd mijn geld balans checken.

Ik kan al zeggen dat er dingen geslaagd zijn. Ik heb overdag geen netflix gekeken. Maar wel Kaat en co online en nog enkele andere programma’s maar veel minder dan anders. Ik was al best fier op mezelf.

Gedurende de heel week is mijn gsm boven gebleven en heb ik dus overdag niet op mijn gsm gekeken. Zo fier op mezelf want deze was een hele moeilijke. Ik heb alleen woensdag meegnomen omdat ik op uitstap ging met de kids en het was Robins verjaardag, dus ik heb enkele whatsapp berichten geantwoord en enkele fotos genomen. Maar dat was 1 dag. De andere dagen heb ik dus geen foto’s genomen en geen enkele keren op instagram gekeken of geplaast. En dat was een hele moeilijke maar het is me gelukt.Ik ben dol op foto’s en instagram, was dus een hele uitdaging.

Maar ik geef toe , ik heb mijn gsm niet erg gemist (alleen voor de foto’s). Ik heb de irritante gsm geluiden niet gemist. Dat gevoel dat je steeds online moet zijn, bereikbaar moet zijn. Die bevestiging van likes krijgen. Ik heb dus ook minder mijn geldbalans nagekeken. Mijn man was al zelf bezorgd toen ik niet opnam. Ik zei tegen hem: je weet toch dat ik aan een challenge bezig ben.

Ik ga mijn gsm vaker weg leggen en vooral het minder checken van dingen en de geluiden afzetten. Ik ga wel weer foto’s nemen en instagram , maar met mate.

Door heel dit gebeuren , heb ik meer creatief kunnen zijn en handwerk gedaan en gewoon genoten zonder al dat multie media gebeuren.

Liefs Stefanie

Advertenties

2 gedachtes over “Challenge 4: een week zonder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s